Aluminium schutting

Als u op zoek bent naar een schutting met een extra lange levensduur dan kunt u kiezen voor een aluminium schutting. Dit is een duurzaam product dat ongeacht de naam 100% recyclebaar is. De laatste jaren neemt dit vrij nieuwe tuinscherm enorm toe in populariteit. Het is een duurzame manier om uw erfafscheiding vorm te geven en het design is tijdloos en modern. Bij aluminium denken we al snel aan grijze metalen palen. Toch heeft onze aluminium schutting een echte houtlook. De schutting is gewoon voorzien van planken met een houtprofiel. De kleur kunt u helemaal zelf kiezen en u kunt zo uw eigen schutting vormgeven. U kunt kiezen uit verschillende RAL kleuren om uw tuinscherm af te maken.

Tuinscherm bestaande uit twee kleuren

Een leuk extraatje bij de aluminium schutting is dat het mogelijk is om het tuinscherm twee kleuren te geven. U kunt bijvoorbeeld de basis een antraciet kleur geven den de middelste planken een houtkleur. Dit geeft een leuk speels effect dat nog jaren meegaat. De schuttingen zijn lekker licht om te plaatsen en zien er modern en strak uit in uw eigen achtertuin.

Ga mee met de trend va de laatste jaren de betonschutting

Als er één schutting op dit moment enorm populair is dan is het wel de betonschutting. Deze schutting staat al jaren hoog aangeschreven en is enorm populair. U kunt hierbij beton en hout met elkaar combineren. Het onderste deel is van beton en de palen zijn van beton. Op de onderzijde wordt het hout gemonteerd en dit heeft als voordeel dat het hout minder snel gaat rotten. Uw tuinscherm gaat zo langer mee en heeft een stoere uitstraling. U kunt het beton in verschillende vormen bij ons laten uitvoeren bijvoorbeeld in stapelstenen etc. Ontdek het zelf in ons trendy assortiment als u op zoek bent naar een nieuwe erfafscheiding.