Bingo

Vele vrijdagen ben ik naar de bingo geweest. De ene keer wel wat gewonnen, de andere keer helaas niks. Dat ultieme moment wanneer je nog maar twee of één getal hoeft. Je voelt de adrenaline in je lichaam stijgen. Je lichaam maakt zich klaar om “BINGO” te roepen. Secondes lijken minuten te duren voor de dame die de ballen opnoemt het getal bekend maakt. De ene keer mag je daadwerkelijk “BINGO” roepen en de andere keer is het helaas een ander die je voor is. Net als vroeger hoop je dan dat het een valse bingo is.

Vandaag is de hoofd-bingo van het seizoen. Bij binnenkomst meteen bingokaarten kopen en natuurlijk even kijken naar de prijzen. Er staan dit keer echt mooie prijzen. Ik zie een Nespresso machine en ook een barbecue. Ook zie ik een stofzuiger, een terrasverwarmer en mooie set met verlichting. Dan valt mijn oog op een mooie loungeset. Die wil ik graag winnen, want onze is wel aan vervanging toe. Als slagroom op de taart staat daar de super hoofdprijs. Een enorme koel-/ vriescombinatie met werkelijk alles er op en er aan. Zo zie ik dat er een ijsblokjesmachine inzit en een wijnkoeler.

Ik loop naar mijn plaats en leg mijn bingokaarten klaar. Check nog even of mijn stiften het doen en bestel daarna een drankje. De bingomachine wordt gestart en vlot daarna worden de eerste getallen opgenoemd. Aan het eind van de avond heb ik helaas geen grote prijs gewonnen. Wel een mooie hangmat, welke ik lekker tussen twee bomen in de tuin ga plaatsen.