Boerenbond

Boerenbond noemt zichzelf dé winkel voor buitenmensen. Je kunt bij deze winkel zaden aanschaffen om zelf in de tuin te planten, maar ook tuingereedschap, tuinmeubelen, barbecues en ga zo maar door. De winkel heeft zelfs een groot assortiment kleding, die jij kunt dragen als je lekker in de tuin aan het werken bent. boerenbond

Een groot aantal vestigingen in Nederland

Boerenbond is een winkelketen. Dit betekent dat de keten meerdere winkels in het land heeft. Er is altijd wel een winkel in de buurt, want er zijn maar liefst 184 vestigingen van de keten in ons land te vinden. Je vindt onder andere vestigingen in Alkmaar, Heerhugowaard, Den Bosch, Best, Boekel, Breda, Eindhoven, Groesbeek, Etten-Leur en Kaatsheuvel. De keten heeft vestigingen in grote steden, maar ook in kleinere dorpen. Ook als je in een kleiner dorp woont, kun je dus fijn winkelen bij deze keten.

De openingstijden van de keten verschillen per winkel. Wij raden je aan eerst een winkel bij jou in de buurt te zoeken. Vervolgens kun je online achterhalen op welke dagen en tijden deze winkel geopend is. En wil je op zondag winkelen? Dan check je eenvoudig en snel via het internet of jouw winkel koopzondagen heeft en zo ja, wanneer de volgende koopzondag tuincentrum is.