De leukste cadeaus om (toch maar niet) weg te geven

Altijd leuk, een speciale gelegenheid zoals een verjaardag of trouwdag! Toch zit hier altijd wel een nadeel aan; een cadeau uitzoeken. Vaak ben je hier lang mee bezig omdat je degene voor wie het cadeau bedoelt is niet teleur wilt stellen. Cadeaus zijn vaak erg standaard, een verzorgingspakket voor de vrouwen en gadgets voor de mannen. Wij geven je een lijstje van de meest leuke en originele cadeaus (die je liever zelf houdt)

  1. Een fotoshoot cadeau doen!

 

We maken allemaal wel foto’s. Van onszelf of van een ander. Een professionele fotoshoot geven is dan wel het allerleukste cadeau. Alle glitter and glamour van een fotoshoot is aanwezig. Je kan ervoor kiezen om ook je make-up en haar te laten doen. Dit wordt dan gedaan aan de hand van jouw kledingkeuze. Leg dit belangrijke moment vast met een solo fotoshoot, of toch met een vriend/vriendin/familielid! Een fotoshoot cadeau geven is een cadeau die je letterlijk nooit meer zal vergeten!

  1. Scheuren in jouw droomauto!

 

Droom jij van een Audi R8, een Maserati of een Ferrari en sta je te springen om er zelf eens in te kunnen stappen? Voor jongens (en stiekem ook vrouwen) is het altijd al een stoere mannendroom geweest om in zo’n mooie auto te stappen. Dit is je kans! Als je in bezit bent van een rijbewijs mag je zelf een ritje maken in je droomauto, anders kan je in de passagiersstoel genieten van je rit. Er zit wel een stevig prijskaartje aan vast, maar dit is toch wel echt een cadeau wat je nóóit meer zal vergeten!

  1. Voor de waaghals: skydiven vanuit een luchtballon

 

Houd jij, of degene voor wie het cadeau bedoeld is van avontuur en krijg kan je goed tegen adrenaline? Dan is skydiven hét cadeau. Dit kan zowel indoor als outdoor. Voor het skydiven vertellen de experts hoe het allemaal in z’n werk gaat waarna jij samen met de begeleider de luchtballon instapt. In tegenstelling tot een vliegtuig voel je bij een luchtballon wel dat je valt. Je valt met een snelheid van 200 km/uur! Als je hier geen adrenalinekick van krijgt, weten wij het ook niet meer!

  1. Heerlijk weekendje weg

 

Een weekend weg cadeau doen, dat klinkt misschien wel erg duur. Toch kan dit erg meevallen. Als je goed rondneust dan kom je al snel heel wat aanbiedingen tegen. Zo kun je gemakkelijk een romantisch weekendje weg cadeau doen! Een weekend weg is toch wel echt een cadeau waar iedereen blij van zou worden.

  1. Je eigen drank brouwen

 

Ben jij een wijnkenner en of een echte bier-fan? Of misschien toch meer van het wat sterkere drank? Geef een workshop drank maken cadeau! Bij deze workshop leer je de fijne kneepjes van het maken van bijvoorbeeld een wijn of een whisky. Je krijgt de kans om je eigen drank te maken waar je thuis weer van kunt genieten. Een zelfgemaakte fles drank, wie wilt dat nou niet?

 

Tags: