Denk eens aan het bedrukken van een Relatiegeschenk!

Relatiegeschenken zijn altijd leuk voor relaties om te krijgen maar buiten dat je de klant blij maakt met een stukje waardering dat je uitspreekt is het ook direct een kans voor je bedrijf op verschillende manieren. Welke manieren dat zijn en wat de mogelijkheden zijn dat bespreek ik hieronder!

Relatiegeschenken achterhaald?

Relatiegeschenken worden al heel lang gegeven in de relatie tussen bedrijven. Maar in plaats van dat het achterhaald is geworden kun je er tegenwoordig juist veel meer uithalen doordat je het op steeds meer manieren kan gebruiken als kans om je bedrijfsnaam weer onder de aandacht te brengen en om jezelf weer even te laten zien. Maar alles valt of staat natuurlijk wel met welk geschenk je geeft aan de klant. Kies een product met een lange levensduur waardoor je naam veel langer in beeld blijft bij de klant dan wanneer je een advertentie in een tijdschrift plaats. Kies bijvoorbeeld eens voor een bidon bedrukken of een paraplu bedrukken.

Praktische geschenken

Wanneer je besluit om een relatiegeschenk te geven aan je relaties denk dan ook goed na over wat praktisch is voor de klant. Als je een product kan bedenken die ze veel kunnen gebruiken dan is ook dit weer een mooie kans om je bedrijfsnaam te laten zien en op deze manier je naamsbekendheid te vergroten. Laat bijvoorbeeld Canvas tassen bedrukken . Bijna iedereen gebruikt tegenwoordig een duurzame tas met het boodschappen doen of in andere gelegenheden en daarom is dit een ideaal geschenk. Je kan er zelfs nog een extraatje in doen om een goede indruk achter te laten.

Dankbaar en met een lach

Waar een mailing, reclame of een advertentie vaak gezien wordt als irritant is dat met een leuk geschenk een hele andere zaak. Iedereen vindt het leuk om een cadeautje te ontvangen en hier zijn ze dan ook erg dankbaar voor. Dus denk vooral goed na over wat praktisch is en leuk ontvangen kan worden zodat de klant er ook echt iets aan heeft en in direct heeft je bedrijf er dan ook wat aan natuurlijk want uiteindelijk kun je overal kansen in zien!