Een schoon kantoor in de herfst

De herfst staat alweer voor de deur en dit betekend dus veel wind, regen, kale bomen etc. Kortom bar en boos weer met veel vieze en natte straten. Maar wat is er nu vervelender dan dat al deze troep van buiten ook nog meegenomen wordt naar uw net door de poetsvrouw schoongemaakte kantoor?

Schone vloeren

De vloer is in de meeste gevallen het grootste slachtoffer van het bar boze herfst weer. Werknemers en klanten komen met vieze natte schoenen vol met zand uw kantoor binnen wandendelen. Het gevolg hiervan is dat uw pas gedweilde vloer meteen weer toe is aan een nieuwe dweil beurt. Maar omdat er nog altijd geen dweil robotjes zijn die om het half uur voor u de vloer doen dweilen moet u toch op zoek naar een andere oplossing. Maar maakt u zich daar maar geen zorgen over want deze oplossing is er! Voor dit probleem zijn er speciale droogloopmatten op maat die er voor zorgen dat de vloer van uw kantoor er spik en span bij ligt ondanks het grauwe herfstweer buiten.

Droogloopmat

Maar wat houdt een droogloopmat nu precies in. Het klinkt natuurlijk heel mooi dat uw vloer schoon zou blijven met behulp van een simpel matje, maar de droogloopmat is niet zomaar een matje. De droogloopmat is een mat van katoen en deze houdt tot zeker 90% van het vocht vast. Zelfs wanneer uw werknemers of klanten niet eens de moeite nemen om hun voeten te vegen. Droogloopmatten zijn daarnaast ook online en helemaal op maat te bestellen. Dit is natuurlijk erg fijn want u heeft een droogloopmat binnen een paar minuten besteld, helemaal afgestemd op uw kantoor ruimte. Met dank aan deze droogloopmat heeft u deze herfst dus een vloer die er spik en span bij ligt, zonder dat daarvoor om het uur de dweil uit de kast voor gepakt hoeft te worden.