Gebitsprothese laten aanmeten

Soms is het gebit niet meer te redden of zijn er al zoveel tanden getrokken dat het er niet meer mooi uit ziet. Een mooie oplossing voor dit probleem is een gebitsprothese. In een speciale kliniek kan je de gebitsprothese laten aanmeten. Een gebitsprothese zit standaard in onze basisverzekering. Je hoeft hier dus niet zelf voor te betalen. Informeer gerust naar de mogelijkheden om een nieuwe prothese aan te laten meten. Dit is in principe geen lastig klusje en kan zo geregeld worden door een gebitsprothese specialist. Informeer gerust naar de mogelijkheden om over te stappen naar een prothese.

Mondhygiëniste Zaandam

Voor preventieve mondzorg breng je een bezoek aan de mondhygiëniste Zaandam. De mondhygiëniste Zaandam helpt je om je gebit gezond te houden. Als je problemen hebt met je gebit is het verstandig om bijvoorbeeld vier keer per jaar een bezoek te brengen aan de mondhygiëniste. De mondhygiëniste reinigt je gebit en kan verdachte plekjes in de mond tijdig ontdekken. Als er een verdacht plekje is wordt je direct doorgestuurd naar je tandarts. Er zijn ook mondhygiëniste die zelf gaatjes kunnen ontdekken en vullen. Een goede mondzorg is het begin van een gezond leven. Ga daarom regelmatig naar de mondhygiëniste Zaandam.

Mondhygiëniste Zaandam via de zorgverzekering vergoed

Als je een aanvullende tandartsverzekering hebt is de kans groot dat de mondhygiëniste gewoon vergoed wordt. Je hoeft de kosten voor een reiniging van je tanden niet zelf te betalen. Hoeveel behandelingen je per jaar vergoed krijgt is afhankelijk van de verzekering. Vaak krijgt u een aantal behandelingen per jaar vergoed vanuit uw tandartsverzekering. U hoeft dus niet de mondhygiënist zelf te betalen als je dit door de verzekering laat regelen. Informeer gerust bij je eigen zorgverzekering naar de mogelijkheden om de mondhygiënist te laten betalen door de zorgverzekering.