Hoe werkt het geld terugkrijgen van een vertraagde vlucht?

Bij een vertraagde of geannuleerde vlucht binnen Europa heeft iedere passagier recht om deze vergoed te krijgen. Maar hoe gaat dit eigenlijk precies in zijn werk? En waar moet je als klant op letten om dit goed aan te pakken? Vluchtvergoed.nl is een betrouwbaar bedrijf met goede informatie over het indienen van claims als het gaat om vertraagde of geannuleerde vluchten. De website bevat alle nodige weetjes wat betreft de regels en methodes om (een deel van) het bedrag van jouw vliegticket terug te krijgen.

Hoe werkt het?

Bij een vertraging of annulering van een vlucht heb je als passagier volgens de Europese regelgeving recht op een vergoeding die kan oplopen tot wel 600 euro. Dit kan afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de duur van de vertraging en de afstand van de vlucht. Vluchtvergoed.nl kan dit met hulp van het vluchtnummer gemakkelijk voor je uitzoeken. Vervolgens maakt het bedrijf een claim die aansluit op de omstandigheden rondom de vertraging of annulering van jouw vlucht. De juridische experts kijken zo goed mogelijk naar de claim, om ervoor te zorgen dat de luchtvaartmaatschappijen deze niet kunnen weigeren.

No cure no pay

Het bedrijf hanteert een beleid van no cure no pay. Dat houdt in dat vluchtvergoed.nl alleen recht heeft op een fee als de claim ook daadwerkelijk gehonoreerd wordt en klanten hun vlucht vergoed krijgen. De beloning voor het bedrijf ligt op 20 procent van het vergoede bedrag. In vergelijking met andere bedrijven in Nederland die hierin gespecialiseerd zijn, is vluchtvergoed.nl de goedkoopste in haar soort. En dit allemaal zonder dat er ingeboet wordt op de juridische expertise van het bedrijf. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je minder sterk in jouw schoenen staat met vluchtvergoed.nl aan jouw zijde.

Daarnaast staat het bedrijf ook garant voor betrouwbaarheid. Er worden geen onnodige juridische of administratieve kosten verrekend voor de diensten, en uit het hoge slagingspercentage blijkt dat vluchtvergoed.nl weet wat het doet. Jij krijgt dus hoe dan ook waar jij recht op hebt.