Kennismaking met het merk RQS

Royal Queen Seeds mag zich één van de snelst groeiende cannabis zaden bedrijven noemen van heel Europa. Het is best mogelijk dat je op het eerste zicht nog niet over dit bedrijf hebt gehoord. Dat gezegd hebbende is het nochtans zo dat ze reeds een behoorlijke tijd meedraait binnen de cannabis wereld. In eerste instantie heeft het bedrijf behoorlijk wat ervaring opgedaan in de hennepolie industrie in Nederland. Op een zeker ogenblik besloot het team achter het merk echter dat het tijd werd om eigen cannabiszaden bedrijven op te richten. Tegenwoordig is dat een feit. Wil jij graag meer ontdekken over dit merk? Verdiep je dan even in de hieronder terug te vinden informatie.

Gefeminiseerde, autoflowering en medicinale zaden

Royal Queen Seeds maakt het mogelijk om een keuze te maken uit een ongelofelijke selectie met zogenaamde gefeminiseerde, autoflowering en medicinale zaden. We vertellen je waarschijnlijk helemaal niets nieuws wanneer we zeggen dat er tegenwoordig heel veel verschillende strains en cannabiszaden bestaan waar je een keuze uit kan maken. Dit geldt eigenlijk ook voor zaden bedrijven. Dit alles zorgt ervoor dat het uitkiezen van jouw cannabiszaden behoorlijk ontmoedigend kan zijn. Dit bedrijf heeft het echter mogelijk gemaakt om twee concrete voordelen te realiseren. Het gaat hierbij om de volgende:

  1. Er worden hoge kwaliteit cannabis zaden aangeboden;
  2. De zaden worden aangeboden tegen een voordelige, eerlijke prijs;

Heel wat mensen zijn tegenwoordig op zoek naar een mogelijkheid om kwalitatieve cannabis zaden te kopen. Dit bedrijf biedt je op dat vlak dus echt de perfecte mogelijkheid. Indien jij ook één van de mensen bent die cannabiszaden zoeken is even kennismaken met dit bedrijf dus zeker de moeite.

Altijd gefeminiseerde zaden

Er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat het aanbod van Royal Queen Seeds als uniek kan worden bestempeld. Eén van deze zaken is dat alle zaden gefeminiseerd zijn. Dit betekent dat het bij de zaden van dit bedrijf niet noodzakelijk is om op zoek te gaan naar de mannelijke plant om deze te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je, je kan blijven concentreren op de productie van mooie en grote toppen van de vrouwelijke planten. Daarnaast zal je ook nog eens tot de conclusie kunnen komen dat de omvangrijke selectie van dit bedrijf eveneens heel wat Highlife Cup en de High Times Cannabis Cup winnaars bevat. Het mag dan ook duidelijk zijn, even het aanbod van dit bedrijf onder de loep nemen is ongetwijfeld meer dan de moeite waard om te overwegen.

Eveneens een ruime keuze op vlak van autoflowering variëteiten

Tot slot zal je kunnen vaststellen dat er in het aanbod van Royal Queen Seeds eveneens een ruime keuze is terug te vinden aan zogenaamde autoflowering variëteiten. Het merendeel van deze variëteiten hebben in de praktijk slechts zo’n acht tot tien weken tijd nodig om te kunnen volgroeien. Dit helemaal van zaadje tot oogst. Het is haast onmogelijk om nog eenvoudiger te kunnen groeien dan met behulp van deze zaden. Zelfs wanneer je voor de eerste keer gaat telen zal je kunnen vaststellen dat je op deze manier steevast kan rekenen op een gunstig resultaat. Kijk voor deze en meer zaden op www.apollyon.nl.