Lingerie uit Europa

Eén van de dingen die belangrijk is bij het kopen van lingerie is het Lingerie Design. Er zijn nog vele andere redenen waarom je lingerie wel of niet koopt, maar uiteindelijk is het design toch belangrijk. Want je gaat niet met iets lopen wat je niet mooi vind.

Naast het uiterlijk is het minsten even belangrijk of het lingeriestuk lekker zit. Niemand wil de hele dag in iets lopen dat heel erg irritant zit. Lingerie moet goed zitten en stiekem is dat belangrijker dan hoe het eruit ziet.

Je kunt in veel verschillende winkels terecht als je lingerie kunt kopen. Toch zal je niet overal je lingerie willen kopen. Er zijn daarom waarschijnlijk een aantal (lingerie) winkels die lingerie hebben waarvan je nog niet weet of het lingerie is die je aan zou willen trekken.

Een goede winkel om uit te proberen is Lola-Lou. Bij Lola-Lou heb je verschillende soorten lingerie en zit er voor iedere vrouw wel wat tussen. Het merk is nog niet zo lang geleden gelanceerd en groeit nog steeds. Lola-Lou combineert de scheiding tussen dure lingerie merken en zeeman lingerie en balanceert daarin mode en functionaliteit. Lola-Lou zet hierin haar eigen richting en verkoopt daarmee mooie lingerie voor alle vrouwen.

De lingerie is met de hand gemaakt, maar niet in lage lonen landen. De lingerie is in Europa gemaakt en doet er daarmee niet alles aan om goedkoper te worden in plaats van mensvriendelijker. Daarnaast stimuleert Lola-Lou hierdoor de Europese markt.

Alles bij elkaar is het voor vrouwen heel erg aan te raden om de lingerie van Lola-Lou een keer uit te proberen. De lingerie zit niet alleen erg lekker, maar heeft ook een mooi design. De lingerie is ook niet schreeuwend duur (maar ook niet goedkoop). Maar Lola-Lou denkt wel om haar omgeving en laat dit zien in de productie van haar lingerie.

 

 

Tags: