NuParfum mannen

Zoek je een lekker parfum, maar vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan eens een kijkje op NuParfum. Hier vind je parfums en eau de parfums, welke zijn  onderverdeeld in verschillende collecties. Zo wordt het veel makkelijker om een geur te kiezen die jou aanspreekt.

Met een parfum benadruk je jouw stijl en persoonlijkheid. Bij NuParfum tref je een ruim aanbod van FM parfums. Dit zijn unieke, betaalbare geuren van een hoogwaardige kwaliteit. Voor elk type man en ieder moment is er wel een parfum of eau de parfum verkrijgbaar. Van elegant en stoer tot sportief of stijlvol.

Vijf collecties

De FM parfums die je bij NuParfum vindt, zijn onderverdeeld in vijf collecties. Kies een collectie die jou aanspreekt en zoek hier een geur die bij je past:

  • Classic
  • Luxury
  • Pheromone
  • Hot
  • Pure

Classic

De parfums uit de classic collectie zijn tijdloze geuren, welke geschikt zijn voor elke gelegenheid. Een classic parfum kun je opdoen naar je werk of een afspraak, maar ook naar een date of als je een avondje uitgaat. De FM parfums uit de classic collectie hebben een fijne prijs van €16,50.

Luxury

De Luxury collectie bestaat uit luxere parfums van FM. Deze geuren zijn erg zorgvuldig samengesteld. De parfums zijn gebotteld in luxueuze flesjes met een inhoud van 50 of 100 ml.

Pheromone

Ontdek wat vrouwen willen met een parfum uit de Pheromone collectie. Deze parfums bevatten speciale aroma’s welke een stimulerend effect hebben op je date of partner. Verleiden was nog nooit zo simpel!

Hot

Wil je een parfum dat extra lang blijft hangen? Kies dan voor een FM parfum uit de Hot collectie. Deze parfums blijven minimaal 8 uur hangen. Hiermee geniet je dus nog langer van je favoriete geur. De geuren zijn gebaseerd op de populaire parfums uit de Classic en Luxury collectie.

Pure

Benadruk jouw stemming met een Pure FM parfum. Deze parfums hebben een pure geur en zijn geïnspireerd op een onderwerp, zoals reizen, emoties of kunst. Met een parfum uit de Pure collectie benadruk je jouw stemming.