Op zoek naar een scooter? Dit is mijn ervaring met de Marengo vLine scooter.

Een tijdje geleden ben ik op zoek gegaan naar een scooter. Er zijn tegenwoordig veel verschillende scooters, maar na lang wikken en wegen ben ik uiteindelijk gegaan voor een Marengo vLine scooter. In dit artikel vertel ik over mijn ervaring en waarom ik uiteindelijk voor deze scooter heb gekozen!

Waar heb ik mijn scooter gekocht?

Ik woon zelf ik het Oosten van het land en heb hier dan ook mijn scooter aan geschaft. Na bij een aantal scooter zaken te zijn geweest, maar nog steeds te twijfelen, gaf mijn vriend mij de tip om eens te gaan kijken bij ScooterWensch in Losser. Hier heb ik uiteindelijk ook mijn scooter gevonden. Dit is dan ook de plek, waar ik voor het eerst kennis maakte met de Marengo vLine scooter.

Zuinig, maar toch krachtig

De scooter beschikt over een injectiesysteem, dit zorgt voor een optimale mening van lucht en benzine. Hierdoor is de scooter erg krachtig, maar toch zuinig! De zuinigheid van deze scooter is dan ook een van de voordelen die mij het meest aansprak. Want eerlijk is eerlijk, wie wil er nou geen geld besparen?

Milieuvriendelijk en stil

De scooter is niet alleen krachtig en zuinig door het injectie systeem, maar is hierdoor ook nog eens milieuvriendelijk. Dit maakt de Marengo vLine dan ook een EURO 5 scooter. Verder maakt de scooter minder geluid dan de meeste andere scooters. Dit is niet alleen fijn voor je omgeving, maar hierdoor kun je makkelijker praten met mensen die achterop met je meerijden, wel zo gezellig!

Gemakken

Verder zit er op de scooter ook een USB poort. Dit vond ik niet perse een must, maar is wel een ontzettend handige bijkomstigheid. Hierdoor kun je namelijk ook nog eens onderweg je mobiel opladen! Hiernaast heeft de Marengo vLine scooter een extra luxe buddyseat, extra voetsteunen en extra schokbrekers achterin, wat dan weer erg fijn is voor zowel de bestuurder als de persoon die achterop zit.

Ophalen of bezorgen

Ik heb eerst bij ScooterWensch een test ritje gemaakt. Hierna heb ik zelf de voor mij ideale scooter samengesteld. Ik had verschillende opties in kleur, windschermen, valbeugels en ik kon er zelfs voor kiezen de scooter te laten opvoeren. Hierna kon ik ook nog eens zelf kiezen of ik de scooter zelf wou ophalen of dat ik heb liever thuis wou laten bezorgen.

Tags: