Overal tv

Eén van de dingen die het leven op een camping afmaken is de Nederlandse tv op de camping. Wie wil er nu geen Nederlandse televisie op een buitenlandse camping? Als je een camping satellietset koopt heb je eenvoudig toegang tot verschillende Nederlandse zenders. Sommige campingsatellietsets hoef je alleen maar uit te klappen en neer te zetten. Je hoeft er niets meer aan te doen om de Nederlandse tv te hebben. Andere satellietsets moeten wel geïnstalleerd worden. Het installeren van deze sets kost wel wat tijd, maar dan kun je van de tv genieten.

Er zit veel variatie in het type schotel dat je koopt. Er zijn satellietschotels die zelf satellieten opzoeken en waar je niets meer aan hoeft te doen, maar er zijn ook satellietschotels die je handmatig in moet stellen om tv te krijgen. Ook is er een tussen vorm van een satellietschotel die je eenmalig handmatig in moet stellen en waarmee je soms van satelliet moet wisselen omdat ze niet meer goed uitzenden.

De goedkoopste set kost ongeveer vijfhonderd euro. Voor vijfhonderd euro heb je jaarlijks tv op de camping. Als je iets meer betaald heb je ook een tv die je maar één keer hoeft af te stellen op de satelliet. Dit is voor de meeste mensen de beste keuze. Als laatste heb je een nog luxere versie van de camping satellietschotel. Want daar hoef je helemaal niets aan te doen. Deze bepaald zelf de hoogte waar je zit. Je kan deze schotels ook op het water gebruiken zonder dat de verbinding met je tv verloren gaat.

De laatste keuze is ook de duurste keuze. Deze optie is niet voor iedereen weggelegd, want niet iedereen wil rond de vijfduizend euro voor zijn tv op de camping betalen. Maar de tweede optie is wel voor meer mensen bereikbaar en ook zeker aan te raden.

Voor het ophangen van je TV waar dan ook kijk je op Muurbeugel.nl.

 

 

Tags: