Sportschool of liever een Private Gym?

De nieuwste trend op sportgebied is de Private Gym! Steeds meer mensen maken gebruik van een private gym in plaats van een doorsnee sportschool. Waarom? De trainingen die er worden gegeven zijn altijd gevarieerd, effectiever, persoonlijker en ontzettend motiverend.

Een private gym is echt een ideale oplossing als je merkt dat het je ontbreekt aan motivatie en/of basiskennis om doelen na te kunnen streven.

Bij Train2Release Private Gym in Haarlem worden de lessen altijd gegeven door ervaren personal trainers, een gecertificeerd specialist op het gebied van sport en beweging. Maar dat niet alleen. Hij of zij beschikt over uitgebreide kennis over de werking van het lichaam, is een coach in het creëren van balans tussen het fysieke, emotionele en mentale aspect en is tevens voedingsdeskundige.

Doordat de trainingen in kleine groepjes plaatsvinden, is er nauwer contact met de personal trainer, welke daardoor precies weet wat jij nodig hebt om het maximale uit jou te halen!  In de private gyms worden Full Body Workouts gegeven waarbij je traint aan de hand van lichaamseigen gewicht en functionele trainingsmaterialen. Uit onderzoek is gebleken dat deze wijze van training een effectieve methode is om duurzame resultaten te behalen.

De mens is gebouwd om te bewegen, dit stamt al af vanuit de oertijd. Nu is alles zoveel makkelijker en sneller, wat niet wil zeggen dat dit altijd beter is! Sterker nog, trainen met lichaamseigen gewicht en hulpmaterialen waarbij je je eigen lichaamsbeweging moet inzetten om de oefening correct uit te voeren zijn de beste trainingen voor ELK lichaam.

De private gym staat in Nederland qua bekendheid nog in de kinderschoenen zeggen de eigenaren van Train2Release Faziel Khodabaks en Vanessa Julia maar wij kunnen al spreken van succes omdat deze formule nog vrij uniek is in Nederland en hier veel behoefte naar is, oprechte persoonlijke aandacht en een plek waar je ook graag komt om te ontspannen in een knusse setting. Faziel is tevens uitgeroepen tot beste personal trainer van regio Haarlem.