Timberland veelzijdig en comfortabel!

Wat je persoonlijke smaak ook is. De schoenmaker Nathan Swartz die in de jaren ‘70 de Timberland Wheat Boots heeft ontworpen heeft in ieder geval een geweldige zet gemaakt. Er zijn in de modewereld maar weinig dingen die, vrijwel onveranderd blijven en alle trends overleven. De bij ieder bekende gele boots van Timberland zijn in elk decennium een succes gebleken en het ziet er niet naar uit dat hier verandering in komt.

timberland-boots-00004

Belangrijk is de veelzijdigheid. Niet alleen zijn het de ideale werkboots, ze lenen zich ook perfect voor een ritje op de motor of een wandeling door het bos. Een andere punt is dat steeds weer één of meerdere subculturen het merk omarmd hebben. Koop herenkleding online bij Suitableshop.

Dé Sensorflex zolen

Om aan de comfort wensen van de Timberland klant tegemoet te komen is de sensorflex collectie ontwikkeld. Deze schoenen zijn zo licht als een veertje en lopen als de sloffen van je oma ;-). Ook de sneakers van Timberland zijn voorzien van de sensorflex zool en hebben hierdoor een uitermate comfortabele pasvorm. Naast de Chukka, die in de jaren ’40 en ’60 enorm populair waren, ontwikkelde Timberland nog de Amherst High en de Adventure. Deze schoenen zijn perfect te combineren met je casual outfit en zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig volnerfleer. Kortom, een sneaker, zoals een sneaker ooit in den beginne bedacht is.

Lifestyle ten top

Timberland staat bekend als één van de meest sociaal verantwoorde merken in Amerika is. Het merk profileert zich als natuurliefhebber en uit dit op diverse manieren. Allereerst ligt de focus op het bijdragen aan een beter milieu door het gebruiken van milieuvriendelijke producten en het aansporen van klanten tot een milieuvriendelijk leven. Bovenal zijn de producten van Timberland gericht op een actief outdoor leven. De kwaliteit van de producten zorgt ervoor dat ze in verschillende weersomstandigheden en op verschillende terreinen uitermate comfortabel en kwalitatief zeer sterk zijn.

Kwaliteit staat bij Timberland voorop. Je komt met dit merk niet alleen goed voor de dag, je bent ook voorbereid op elk avontuur.

Tags: