Transport/logistiek wordt makkelijk met de Multibox

Aardappelkisten, uienkisten, transportboxen voor elektronisch afval, boxen voor vervoer van levensmiddelen zijn allemaal voorbeelden van middelen voor transport/logistiek. Het zijn allemaal toepassingen waarvoor u palletboxen kunt gebruiken. Een goede palletbox is stevig en kan vele malen hergebruikt worden voor vervoer. Sommige boxen kunnen zelfs meer dan 15 jaar meegaan tijdens transport/logistiek.

Lange levensduur

Omdat de boxen een lange levensduur hebben is het belangrijk dat u wel de juiste uitkiest voor transport en logistiek voor uw bedrijf anders zit u straks met een aantal boxen te kijken waar u niets mee kunt doen en die alleen maar in de weg staan in het magazijn.

Multibox is een goede keuze

Een goede keuze als u op zoek bent naar de juiste palletboxen om uw producten in op te slaan en voor transport/logistiek is de Multibox. Deze kunt u bijvoorbeeld aanschaffen bij MP Packaging. De Multibox is in zeer diverse maten te koop en krijgt in het midden een Big Bag. Hierin kunnen tal van producten gedaan worden. Waarom is er dan een box bij nodig? De box zorgt er tijdens het vervoer van de zakken voor dat de producten veilige opgeborgen zijn en in goede staat aankomen bij de klant. Bovendien kan de Multibox voorkomen dat de lading tijdens het vervoer begint te schuiven. Kortom, de Multibox zorgt voor de beveiliging tijdens transport/logistiek.

Stapelen levert voordeel op

Groot voordeel is dat Multibox niet alleen stevig is en lang meegaat maar ook nog eens stapelbaar is, zelfs voor vervoer in de vrachtwagen. Afhankelijk van de hoogte van de wagen kunt u tijdens het vervoer in het algemeen twee lagen op elkaar zetten. Dit scheelt u zeker in de kosten van het vervoer en u kunt bovendien veel meer in goederen in één keer op de plaats van bestemming brengen. Dit betekent een efficiënte manier van transport/logistiek.

 

Tags: