Trouwen tijdens Corona

Helaas moesten dit jaar veel zomerbruiloften worden geannuleerd. Als je niet wilt wachten tot volgend jaar, denk dan misschien aan een bruiloft aan het einde van het jaar – want een winterbruiloft kan ook geweldig zijn! ook os zomersprookje moest worden afgezegd, maar gelukkig hadden we alles al wel gekocht of besteld, zoals de trouwringen van 123gold.

Knetterende romantiek voor de open haard

De kaarsen flikkeren, de open haard knettert en er hangt een vreugdevolle spanning in de lucht. De bruidegom staat op het punt om voor het eerst naar zijn bruid te kijken: een onbeschrijflijk en uniek gevoel.

Liefdevol geplaatste veren sieren het pad naar het altaar, rustieke houten lantaarns en stijlvolle lantaarns baadt de kamer in een romantisch licht en zorgen voor de juiste setting, die wordt omlijst door een druivenboog boven de open haard.

Warme chocoladereep in plaats van een koud buffet Ons hart is aangenaam warm als we de Hot Chocolate Bar zien, die in dit geval het buffet vervangt. Geplaatst op een antieke houten toonbank en voorzien van allerlei seizoensgebonden lekkernijen zoals gebakken appels, is het zeker niet alleen een visuele traktatie.

Wafels belegd met blauw en frambozen als alternatieve variant van de bruidstaart passen niet alleen perfect in het kleurenschema maar ook perfect op de stijlvol gedekte tafel.

Sneeuwwitje en Rozerood

Ook de bloemdecoraties en het bruidsboeket passen harmonieus in het Winter Wedding Wonderland: puur sneeuwwit en krachtig rozerood zorgen voor een geslaagde combinatie van onschuld en verlangen en weerspiegelen alle facetten van passie.

Varen vervangt spar – en is ook te vinden in de kantoorboekhandel. Gedoopt in goud en donkerrood, sieren de prints de kaarten voor het grootste liefdesfeest.

Het ontwerp is teruggebracht tot de essentie, daarom ziet het er bijzonder elegant uit.Zomerbruiloften zijn geweldig – maar je kunt ook op een prachtige manier ‘ja’ tegen elkaar zeggen tijdens het koude seizoen. En laten we eerlijk zijn: als het buiten stormt en de temperaturen dalen, wordt het alleen maar gezellig.

Dan warmen we ons graag in de armen van onze uitverkorene en bekronen we onze liefde met een romantische huwelijksceremonie bij kaarslicht.