Verras je partner met een valentijnscadeau!

Valentijnsdag is ieder jaar op 14 februari en wordt gevierd door jong en oud. Deze dag staat in het teken van de liefde en hierbij is het de bedoeling dat je extra lief voor elkaar bent. Elke vrouw kan romantiek waarderen en met deze dag zet je je partner even extra in het zonnetje. Bij een geslaagde Valentijnsdag mag natuurlijk geen valentijnscadeau ontbreken. Een valentijnscadeau is belangrijk omdat iedereen verwent wil worden. Naast een mooie bos bloemen willen de meeste dames toch nog een extraatje hebben.

Valentijncadeau’s

De top 3 valentijncadeau’s zijn bloemen, chocolade en een sieraad. Vooral een sieraad is een extra mooi gebaar omdat een sieraad heel persoonlijk is. Je doet je best om iets uit te zoeken wat goed bij je partner past en steekt er moeite in. Dit wordt altijd gewaardeerd en je Valentijnsdag zal lange tijd herinnerd worden.

Meest verkochte sieraden

De meest verkochte sieraden die worden verkocht als valentijnscadeau een ring, oorbellen, een ketting en een armbanden. Uiteraard kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Je hoeft niet perse zilveren of gouden sieraden te kopen. Er zijn vele materialen die net zo mooi zijn en een stuk goedkoper. Bij een verjaardagscadeau geef je vaak meer geld uit dan bij een valentijnscadeau.  Gemiddeld wordt er zo’n 25 Euro aan een cadeau uitgegeven. Daarvoor kun je best een hoop leuke sieraden kopen.

Valentijnsdag uitgebreider vieren

Uiteraard hoef je jezelf niet te beperken tot alleen het geven van een leuk cadeau. Je kunt de dag al goed beginnen met een lekker ontbijtje voor jullie tweetjes. Daar heb je zelf bovendien ook wat aan. Een leuk uitstapje en romantische muziek wordt ook altijd gewaardeerd. Tot slot is een lekker etentje met kaarslicht of een filmavond ook erg leuk om te doen waarbij je een lekker wijntje op tafel zet.

 

Tips voor Valentijn

Koop geen cadeau voor Valentijnsdag welke huishoudelijk is. Hier doe je je partner waarschijnlijk geen plezier mee. Heb je een cadeau gekocht, zorg dan dat het mooi is ingepakt met mooi kadopapier en bijvoorbeeld een rode strik eromheen. Het oog wil ook wat natuurlijk.

Trek genoeg tijd voor deze mooie dag uit zodat alles lekker ontspannen verloopt. Haastige spoed is zelden goed.

 

Succes en veel plezier!