Waist trainer steeds populairder

In Nederland is de waist trainer steeds populairder aan het worden. We zijn met z’n allen spontaan aan het waist trainen geslagen. Het is dan ook de laatste rage, overgewaid vanuit de Verenigde Staten. Als je altijd al af hebt willen vallen rond je buik en je taille, maar geen tijd hebt om meerdere keren per week naar de sportschool te gaan, dan zal de waist trainer voor jou de perfecte oplossing zijn.

De waist trainer is gemaakt om de probleemzones van je lichaam snel aan te pakken en je na enkele weken een slanke taille te garanderen. Zo zorgt de waist trainer er voor dat je, door de verhoogde thermische activiteit, extra gaat transpireren. Daarnaast zullen vetcellen worden gemobiliseerd door de plaatsvindende hoge compressie. Op deze manier zal het vet rondom je middel sneller verdwijnen.

Je vet zal door het dragen van het corset worden verbrand en daarnaast ook omlaag geduwd naar de billen en de heupen. Het resultaat hiervan is een zandloper figuur; de heupen zullen breder worden, de billen voller en de taille ook slanker.

Je zal je waist trainer op den duur zo een zes tot acht uur per dag moeten dragen om zo een ultiem resultaat de kunnen behalen. Je kunt dan in combinatie met op je voeding letten en genoeg water drinken snel op je perfecte gewicht kunnen zitten. Je zult vervolgens ook sneller een voller gevoel hebben tijdens het eten.

De waist trainer is dan ook al meerdere jaren het product dat wordt gebruikt door vrouwen nadat ze zijn bevallen. Je lichaam komt door de binding van het corset sneller terug in een prachtige vorm. Daarnaast is de waist trainer ook een uitkomst voor vrouwen in de overgang. Vaak is het bij hen het geval dat vetopslag rondom de taille flink toe zal nemen.

 

 

Tags: