Wanneer is je Vodafone abonnement verlengen de beste keuze?

Wil je, je bestaande Vodafone abonnement verlengen? Dat zal de provider natuurlijk graag horen! Heel wat klanten van Vodafone kiezen er elk jaar opnieuw voor om hun abonnement te verlengen. Dit is interessant voor beide partijen. Vodafone weet hierdoor namelijk dat ze aan jou een trouwe klant hebben, maar anderzijds kan jij veelal rekenen op een extra leuke korting. In het bijzonder mensen die reeds vele jaren trouwe klant zijn kunnen zomaar rekenen op heel wat extra financiƫle voordelen. Ben jij ook een tevreden Vodafone klant en hoef je dan ook helemaal niet te twijfelen om jouw abonnement te verlengen? Hou dan wel nog even rekening met de informatie zoals aangegeven hier op deze pagina.

Wat te doen voordat je je Vodafone abonnement gaat verlengen?

Je Vodafone abonnement verlengen hoef je uiteraard alleen maar te doen wanneer je er echt honderd procent zeker van bent dat je de beste keuze maakt. Omwille van deze reden is het altijd een goed idee om eerst even de actuele prijzen bij alle verschillende providers te vergelijken. Wil je uiteindelijk toch je Vodafone abonnement verlengen? Dan zal je in ieder geval met absolute zekerheid kunnen stellen dat je zowel op praktisch als op financieel vlak de beste keuze hebt gemaakt. Het verlengen van je abonnement is zeer eenvoudig mogelijk in de persoonlijke, beveiligde klantomgeving waar je bij Vodafone over beschikt.

Belangrijke redenen om je Vodafone abonnement te verlengen

Er worden door Vodafone zelf verschillende voordelen aangehaald die zijn verbonden aan het verlengen van je abonnement. In eerste instantie is het natuurlijk zo dat Vodafone graag alles in het werk wil stellen om haar bestaande klanten te behouden. Dit zorgt ervoor dat je bij het verlengen van je contract altijd kan rekenen op een leuk aanbod. Dit maakt je Vodafone abonnement verlengen in de praktijk in principe altijd extra interessant. Dat is eigenlijk sowieso reeds het geval omdat je geen rekening dient te houden met het betalen van (nieuwe) aansluitkosten.

Je kan je bestaande nummer behouden

Een extra voordeel dat is verbonden aan je Vodafone abonnement verlengen heeft betrekking tot het feit dat je, je eigen nummer kan houden zonder dat je daar ook maar iets voor hoeft te doen. Dit betekent dat je continu bereikbaar zal blijven voor iedereen die je nummer heeft. Dit gezegd hebbende is het bij een overstap naar een andere provider wel vaak zo dat je alsnog de mogelijkheid hebt om je telefoonnummer mee over te laten nemen.

Vroeger je Vodafone abonnement verlengen? Het kan!

In bepaalde gevallen is het zo dat je, je abonnement bij Vodafone eerder kan verlengen. In principe kan dit reeds gebeuren vanaf 4 maanden na het afsluiten van het abonnement in kwestie. Dit is echter uitsluitend het geval wanneer er sprake is van een nieuw toestel. Heb je ervoor gekozen om een Sim Only abonnement af te sluiten? In dat geval behoort verlengen reeds tot de mogelijkheid vanaf 2 maanden. Is het voor jou niet helemaal duidelijk wanneer je bestaande abonnement bij Vodafone nu precies dient te worden verlengd? Dit kan je steeds terugzien in je My Vodafone evenals de My Vodafone Applicatie.