Wat voor muziek komt er op de bruiloft?

Je wil een bruiloft DJ van Psound in gaan huren voor je bruiloft. Op het moment dat jullie samen in contact gaan komen ga je kijken wat voor muziek je wilt dat er gedraaid wordt op jullie bruiloft. In dit artikel vinden jullie een paar tips voor momenten wanneer er muziek hoort op de bruiloft.

Hoe gaan we het plannen?

De planning van de bruiloft is iets wat niet zomaar gedaan is, het is ook niet voor niks een beroep van zichzelf. Naast heel de ceremonie en etc. is de feestavond ook al een grote planning van zichzelf. Het belangrijkste van deze dag is dat jullie als koppel ervan kunnen genieten en dat het een feest wordt om niet te vergeten. Een grote tip die wij jullie kunnen geven is: zorg ervoor dat alles ruim van tevoren is geregeld. Iedereen krijgt namelijk een hoop stress de dagen voor dat de bruiloft is en je wilt liever niet dan nog eens een hoop gaan plannen. Overweeg ook om misschien een ceremoniemeester aan te stellen om hierbij te helpen. Qua muziek is het slim om van tevoren even contact te maken met je dj zodat je de lijst samen kan afstellen.

Wat voor muziek op de bruiloft?

Het klinkt logisch, want zonder muziek is er eigenlijk geen feestje aan. Je wilt natuurlijk een dj huren die goed inspeelt op wat er gebeurt en een beetje redelijk kan mixen. Daarom is het slim om van tevoren dus even af te spreken met je dj en een lijst mee te nemen met wat voor muziek je wilt dat er gedraaid wordt. Samen met de dj kan je dan tot een lijst komen die perfect is voor jullie bruiloft.

Muziek voor de openingsdans

De muziek van een openingsdans kan nogal redelijk verschillen. Dit komt omdat ieder zijn eigen smaak heeft natuurlijk, maar hoe zorg je ervoor dat je openingsdans volledig de aandacht trekt? Wij kunnen jullie 3 tips hiervoor geven. Als eerste zorg voor een mix van nummers. Wanneer jullie voor een mix van verschillende nummers gaan zal de dans onvoorspelbaar worden en de aandacht behouden. Als volgende zorg ervoor dat het romantische nummer niet al te lang is. De meeste romantische nummers gaan meestal al snel naar de 4 á 5 minuten en dit is vaak redelijk lang (voornamelijk voor de jongeren op de bruiloft). Als laatste tip gebruik nummers met een speciale betekenis. Deze nummers zal de dans nog specialer voor jullie beide maken. Bespreek deze dingen goed met jullie bruiloft DJ en dan zal er een geweldige openingsdans mix uit rollen.

Tags: