Single reis

Het lijkt je heerlijk om een leuke vakantie te boeken, maar je hebt geen zin om in je eentje op reis te gaan. Ondanks dat je single bent hoef je absoluut niet tegengehouden te worden om droomreizen te maken. Een single reis is zo geboekt en voor je het weet zit je met een gezellige groep in het buitenland. Onze singlereizen maken het mogelijk om andere alleenstaande te ontmoeten. Het zijn geen datingreizen, maar gewoon een reis waarbij je samen een mooie reis kan meemaken zonder dat je alleen bent. Een reis is natuurlijk veel leuker als je hem kan delen met anderen. Dit maakt het maken van een single reis extra leuk voor de reiziger die meer wil dan alleen op reis gaan.

Verschillende rondreizen binnen en buiten Europa

Tussen onze singlereizen kan je kiezen uit verschillende rondreizen binnen en buiten Europa. Ga op ontdekkingsreis in Noorwegen en ontdek tijdens de zomer het ruige landschap. Wees er wel op voorbereid dat het een actieve vakantie gaat worden vol met activiteiten en avonturen. Of boek een reis naar de westkust van Amerika en ga op ontdekking door dit prachtige land. Sommige reizen worden ook gecombineerd met Canada. Je kan zo samen met de groep een wonderlijk land ontdekken en zien wat hier allemaal te beleven valt.

Ingedeeld in een groep die bij je past.

Bij onze singlereizen kijken we goed naar de samenstelling van de groep. Minimaal 50% van de deelnemers mag niemand binnen de groep kennen. Hierdoor ontstaat er een leuke mix van deelnemers die elkaar gaan ontmoeten. Daarnaast regelen we een groep met leeftijdsgenoten. Je wil natuurlijk niet bij 16-jarige in de groep zitten als je zelf 30 jaar oud bent. We zorgen voor een leuke mix van leeftijdsgenoten die net als jij een actieve vakantie willen boeken met andere singles.