Snel en gemakkelijk je auto verkopen

Sneller uw auto verkopen

Razendsnel uw auto verkopen? Dat is mogelijk met Besteautobod. Meld daarom vandaag nog uw auto aan en ontvang gratis en geheel vrijblijvend het beste bod op uw auto. Verkopen zonder gedoe en zonder kosten. Probeer het zelf.

Nergens aan gebonden

Zonder ergens aan vast te zitten, kunt u gratis de autoveiling uit testen. Verkopen doet u alleen wanneer u akkoord gaat met het bod. Wat u ook beslist, er zijn geen kosten aan verbonden. Gratis uittesten dus!

Uw auto verkopen kan helemaal gratis

U kunt gratis uw auto verkopen via Besteautobod. Binnen 5 minuten heeft u uw auto gratis aangemeld. Het bod dat u ontvangt en de eventuele verkoop zijn ook gratis. U leest het goed, uw auto verkopen is helemaal gratis.

Automakelaar bekijkt uw aanmelding

Onze ervaren automakelaars kijken uw aanmelding na. Soms is er nog iets toe te lichten waardoor een hoger bod te behalen is. De automakelaars doen hun best om het maximale bod te behalen. Hier plukt U de vruchten van.

Het hoogste binnen na 24 uur kenbaar

De 5000 aangesloten autobedrijven zijn erkend door de RDW. Zij mogen een bod uitbrengen op uw auto. Omdat de autoveiling slechts 24 uur duurt, wordt er in praktijk een hoger bod behaalt en zijn de bieders actiever.

De gegarandeerde verkoopprijs

De veiling sluit na 24 uur en het hoogste bod is bekend. Het bod wordt aan u teruggekoppeld en u krijgt 3 dagen de tijd om er over na te denken. Na deze 3 dagen vervalt het bod. Gaat u akkoord dan kunt u niet alleen de auto gegarandeerd verkopen maar is ook de prijs vooraf bekend. Geen gedoe meer met onderhandelingen. Wat u ook beslist, een auto verkopen via Besteautobod is altijd gratis.

Pluspunten

  • Aanmelden is gratis
  • Bod ontvangen is gratis
  • Auto verkopen is gratis
  • Bod is gegarandeerde verkoopprijs
  • Meer dan 5000 autobedrijven kunnen bod uitbrengen